De Stoet

IMG_8983 2

In dit nieuwe theaterseizoen ontwikkelt KRACHTVOER Theater weer een prachtig project voor 10 zorginstellingen in Eindhoven, in samenwerking met het Parktheater en Vitalis WoonZorg Groep. In dit project, de Stoet, trekken spelers van alle leeftijden achter twee muzikanten aan over de gangen (of afdelingen) van de zorginstelling. Een muzikale, bonte stoet, heerlijk om naar te kijken en luisteren, nodigt de bewoners uit tot meespelen en meebewegen op veilige afstand van elkaar.

Zoals de naam al verklapt, is de Stoet een visueel feestje met vrolijke kleuren. Maar deze stoet is ook een muzikale traktatie; live muzikanten, met een groep spelers van alle generaties in hun kielzog, trekken op uitnodigende wijze de aandacht van de bewoners en verleiden hen tot een speels en warm contact.

We hopen hiermee niet alleen de eenzame bewoners na een zwaar jaar weer op te kunnen vrolijke met onze bezoekjes. Maar ook onze spelers van verschillende generaties weer in fysiek contact met elkaar te laten komen door middel van theater en muziek. Dit alles gehuld in prachtige kostuums, want die maken het geheel onmisbaar!

Wil je de Stoet ook boeken voor jouw zorginstelling? Neem dan vrijblijvend contact op met Peter Roosen voor meer informatie.

De Stoet wordt mede mogelijke gemaakt door:


''Ik vind samen met anderen improviseren met theater leuk om te doen!''

Beau (10)

''Spelen heeft zoveel power, omdat het verbeelding heeft. Het ontstijgt de ellende van alledag.''

Maddy Kok, artistiek leider

''Ik wil toch nog gehoord en gezien worden, voor iemand iets betekenen, ook al is het maar op een heel klein vlak.''

Hanneke (72)
tempImage1Y3Kjo
IMG_8981

Speellijst

4 nov 21
Wilgenhof (try-out)
11 nov 21
Wilgenhof (try-out)
18 nov 21
Wilgenhof (try-out)
59305878_10219229930526125_8862062263880646656_o

Wil je meer weten over de Stoet? Neem contact op met Anouk